Skip to content

Deler & service

Vi representerer også Faymonville når det gjelder distribusjon av deler – delene leveres direkte fra FAYMONVILLE LOGISTICS LUX – med ekspress, eller vanlig forsendelse.

Delebestilling

Ved bestilling av deler trenger vi de fem siste sifrene av Chassis-Nummeret, videre en eksakt beskrivelse av delen (f.eks. foto), gjerne med delenummer som befinner seg i brukerveiledningen (delelisten på de siste sidene).

Ved bestilling av deler før klokken 12.00, vil disse, så fremt tilgjengelig fra lager, bli sendt ut samme dag. I praksis innebærer dette, at ved forsendelse til Sørlige Norge og Sverige, vil delene normalt bli levert neste arbeidsdag.

Overhaling av komponenter

Vi har gjentatte ganger diskutert med Faymonville om muligheten til å overhale komponenter. Nå er vi kommet dithen at Faymonville vil bygge opp et delelager med overhalte komponenter. Dette vil KUN berøre kostbare komponenter som hydraulikk, sylindere, ventiler etc. Dette betyr at vi i utgangspunktet vil sjekke om det er muligheter for overhalte komponenter, hvis ikke vil vi tilby nye deler. Vi kommer også fremdeles til å formidle / koordinere forsendelse av andre deler, som vi også gjør i dag.