Skip to content

Om TrailerAgency

Virksomheten startet i 1985 med salg av maskintilhengere og har utviklet oss til å bli en betydelig leverandør av utstyr for spesialtransport, tungt – langt eller bredt.

Vi er siden 2004 agent for Faymonville Distribution i Norge og Sverige.

Et salg for salgets skyld, er for oss ikke aktuelt. Vi er fullstendig klar over at det følger et ansvar med hvert salg. Dette betyr at vi søker å holde kundens behov i fokus.

I praksis står vi for den direkte kontakt til markedet – vi avslutter kjøp – bestiller traileren – følger opp produksjonen – og er behjelpelig med evtl. frakt eller direkte overlevering på fabrikk. I anledning registrering, skaffer vi alle nødvendige dokumenter.

Selvsagt er vi også aktiv etter at traileren er levert. Vi gir veiledning ved evtl. reparasjoner og sørger for tekniske dokumentasjoner. Deler leverer vi fra lager eller express fra fabrikken.

Faymonville
Er ledende produsent av transportmateriel for spesialtransport og velkjent for innovation – finish og kvalitet.
Hver trailer produseres i avstemming med og for den enkelte kunde, serieprodukter er et ukjent begrep.

Sitat Alain Faymonville; ”Vår kunde skal bruke vår trailer 15 år!”

Vårt team

KLAUS ERDMANN

Klaus kom til Norge i 1964, som teknisk representant for MAN. Arbeidet med lastebiler fram til 1984. Siden 1985 har han arbeidet med tilhenger og trailer for spesialtransport. Først var han innom Müller-Mittelthal, så kom Nootebom, Goldhofer og Doll. Fra 2004 har han samarbeidet utelukkende med Faymonville. Gjennom årene har han opparbeidet seg stor fagkunnskap og pålitelighet.

KRISTIN ERDMANN

Kristin kom på banen i 2014. Hun er vokst opp i lastebilmiljøet og var en naturlig arvtager. Hun har deltatt på kursene til Faymonville Acadamy og er således ISO-sertifisert på produktene til Faymonville. Er i dag daglig leder for bedriften TrailerAgency.